Onze Wijnkelder

 

 

De trots van onze wijnbouwvereniging is onze wijnkelder

 

In de gewelfde benedenverdieping van het oud gemeentehuis van Wezemaal hebben we in 1998 een gezellige wijnkelder ingericht.

We ontvangen er groepen die interesse hebben om onze wijnen te proeven. We bieden hen een wijnproeverij aan van 5 wijnen. Er is een keuze uit diverse  soorten witte wijnen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om er onze rode wijn en onze roséwijn te proeven.

Daarenboven krijgt de groep telkens een deskundige en interessante uitleg van een gepassioneerde wijnbouwer van onze vereniging .

 

 

Het bezoek aan de wijnkelder en een wijndegustatie voor groepen van minimum 15 personen kan enkel op afspraak. Indien belangstelling neem dan  contact op met de verantwoordelijke op het nummer :

+32 (0)473 58 40 12 of vraag info viaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat het bezoek kan vastgelegd worden.

Opm.: onze wijnkelder biedt plaats aan max. 50 personen. Aansluitend hebben we een tweede degustatieruimte die bijkomend plaats biedt aan 40 personen.

 

  Onze wijnkelder is ook toegankelijk voor personen met een beperking.