Peter & Meter worden

 

 

 

 

Gedurende 3 jaar  '-twee- flessen' primeurwijn per jaar ontvangen voor

€ 30,-

dat is het voorrecht van ' METER ' of ' PETER ' te zijn van onze wijnen !

 

Wens je meter of peter te worden van onze wijnen ? Stuur ons dan een berichtje  

 

 

 


Peter en meters brengen hun certificaat mee om hun 2 flessen wijn waarop ze recht hebben te komen ophalen. Als het certificaat vervalt   en men wenst opnieuw peter of meter te worden kan dit. De prijs is € 30 en  de duurtijd is 3 jaar. Er wordt dan direct een nieuw certificaat meegegeven. Breng ook familie, vrienden of kennissen mee om ze te laten meegenieten van de unieke sfeer waarvoor wij, mede dank zij onze wijn, zullen zorgen.

 

 

Wat te doen als je  peter of meter wil worden van onze wijn

 

Het voorrecht van peter of meter te zijn van een wijnstok is dat je gedurende 3 jaar, twee flessen  ‘ primeur wijn ’ per jaar ontvangt van één van onze 5 wijnen.  Het is aan u om te kiezen welke wijn je verkiest. Je hebt de keuze uit 4 witte wijnen: Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Noir of Bacchus of 1 rode wijn: Dornfelder.

 Praktisch : stuurt een mailtje naar het SECRETARIAAT of naar RESERVEREN met je vraag om peter/meter te worden.

 Je vermeld je naam, e-mailadres, woonplaats en de wijn waarvan je peter/meter wil worden. Nadat je een bevestigend antwoord ontvangen hebt stort je € 30,00 op rekening  BE12 8508 2632 3392   van de vzw Steenen Muur met als melding meter/peterschap en je naam.

 Het certificaat van je peter/meterschap ontvang je bij het ophalen van je eerste twee flessen wijn.

 De volgende jaren zal je telkens per mail uitgenodigd worden voor het  'meter- en peterfeest ' om je flessen te komen ophalen.

 

Certificaten

 

 

 

Mogelijke wijnsoorten ...  klik op een soort voor meer detail :

 

 BACCHUS  CHARDONNAY DORNFELDER  PINOT NOIR   PINOT GRIS